Jakość powietrza

W tym miesiącu 3648

Wszystkich odwiedzin 307242

livemarks

ZARZĄDZENIE Nr 7/2022 Kierownika Gminnego Zespołu Obsługi Szkól i Przedszkoli w Mędrzechowie z dnia 29 listopada 2022 r. w sprawie : ogłoszenia naboru w drodze konkursu na stanowisko głównego księgowego Gminnego Zespołu Obsługi Szkół i Przedszkoli w Męd

ZARZĄDZENIE Nr 7/2022

Kierownika Gminnego Zespołu Obsługi Szkól i Przedszkoli w Mędrzechowie

z dnia 29 listopada 2022 r.

w sprawie : ogłoszenia naboru w drodze konkursu na stanowisko głównego księgowego Gminnego Zespołu Obsługi Szkół i Przedszkoli w Mędrzechowie.

Na podstawie art.33 ust.2, 3 i 5 ustawy z dnia 8 marca 1990 r. o samorządzie gminnym ( J.T. Dz.U. z 2022r. poz.559 ) oraz art.11 w związku z art.8 ustawy z dnia 21 listopada 2008 r. o pracownikach samorządowych ( J.T. Dz.U z 2022 r. poz. 530) - zarządzam, co następuje:

§1

Ogłasza się nabór na wolne stanowisko urzędnicze w Gminnym Zespole Obsługi Szkół i Przedszkoli w Mędrzechowie - „Głównego księgowego”

Ogłoszenie o naborze stanowi załącznik do niniejszego Zarządzenia.

§2

Powołuje się komisje konkursową , w składzie :

1. Barbara Pobiegło - Przewodniczący Komisji
  2. Dorota Obara - Członek Komisji
  3. Bernarda Tracz - Członek Komisji.

§3

Zadaniem komisji jest przeprowadzenie postępowania w sprawie naboru na wolne kierownicze stanowiska urzędnicze zgodnie z „Regulaminem naboru na wolne stanowiska urzędnicze, w tym wolne kierownicze stanowiska urzędnicze w Gminnym Zespole Obsługi Szkół i Przeszkoli w Mędrzechowie stanowiącego załącznik do Zarządzenia Nr 6/2022 Kierownika GZOSiP w Mędrzechowie z dnia 25 listopada 2022 r.

§4

Niniejsze Zarządzenie rozpoczyna procedurę naboru na wolne kierownicze stanowisko urzędnicze, o którym mowa w § 1.

§5

Zarządzenie wchodzi w życie z dniem podjęcia .

Kierownik GZOSiP

mgr Anna Skowron